Ultima confruntare oficiala intre o echipa din Bacau si una din Craiova a avut loc in urma cu zece ani, pe stadionul “Municipal”. Pe 30 aprilie 2005, FCM Bacau si Universitatea Craiova incheiau nedecis, 1-1, in returul Ligii I (foto).

FCM, antrenata de actualul tehnician al Sport Clubului, Cristi Popovici, a deschis scorul rapid, prin Cursaru, oltenii egalând in ultimul minut. La capatul acelui sezon, Craiova avea sa retrogradeze in liga secunda, in ciuda faptului ca avea in componenta jucatori ca Papura, Bundea, Schumacher sau Daouda.

De subliniat ca victoria cea mai categorica reusita in Liga I de FCM Bacau (al carei palmares ar putea ajunge la Sport Club, asa cum anunta recent presedintele divizionarei B, Cristi Ciocoiu) a fost obtinuta chiar impotriva Universitatii Craiova: 6-0 in turul editiei 1988-’89.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ