Nu se va juca pe puncte, dar va fi altceva decât pâna acum. Dupa testele cu divizionarele C Cetatea Târgu-Neamt si Aerostar, nou promovata in liga secunda, Sport Club ridica stacheta: sâmbata, la ora 17.00, pe “Municipal” vine o viitoare adversara din campionatul cadet.

Si nu orice adversara, ci una dintre pretendentele la promovarea in primul esalon, Dunarea Galati. Având intregul sprijin al primarului de Galati, Marius Stan, Dunarea ne va arata sâmbata daca are fata de Liga l si, bineinteles, daca Sport Club lui Stavarache e pregatit pentru esalonul doi.

Greseli in aparare

Galatean get-beget, antrenorul Sport Clubului, Viorel Tanase va privi confruntarea de sâmbata, cu Dunarea si ca pe o chestiune de orgoliu. Cu atât mai mult cu cât echipa sa nu a mers tocmai snur nici in amicalul câstigat cu 2-1 cu Cetatea si nici in jocul de verificare de miercuri, adjudecat cu 3-0 impotriva Aerostarului.

PUBLICITATE

“Mai avem inca mult de munca, in special pe zona centrala a defensivei, unde s-au facut greseli mari, nepermise. E bine ca suntem la inceput, sper sa le reglam”, a declarat Tase dupa testul cu Aerostar.

Adversare din Seria a ll-a

Saptamâna viitoare, Sport Club va continua sa ia pulsul ligii secunde, cu prilejul cantonamentului pe care-l va efectua la Baile Felix. Din pacate, Hurdubei si Comp. vor juca in Ardeal doar cu echipe din Seria a ll-a, amicalul cu CSMS Iasi de pe 23 august fiind anulat.

In aceste conditii, pentru data respectiva bacauanii au antamat un nou joc cu Olimpia Satu-Mare, grupare pe care o vor intâlni si pe 14 august, la Oradea. In alta ordine de idei, SC-ul ii va imprumuta la Aerostar pe Savu si Carp, urmând ca pâna la finalul saptamânii sa oficializeze intelegerea cu portarul Florin Olteanu (32 de ani), sosit liber de contract.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ