Asociatia “Iubim Natura” organizeaza duminica, 6 aprilie 2014, incepand cu orele 15.00, in fata Prefecturii Bacau, un protest impotriva extragerii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice.

Pe 6 aprilie 2014 au loc simultan, în peste 60 de localități din România și în orașe din străinătate, mitinguri și marșuri împotriva exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice.

“La Pungești se pregatește primul foraj, iar alte și alte perimetre au fost concesionate pentru explorare-dezvoltare-exploatare a gazelor de șist. Nebunia exporărilor și exploatărilor resurselor aduce Romania în pericol de otrăvire. Clasa politică a cedat intereselor ilegitime și folosește instituțiile statului ca să apere ilegalitățile și abuzurile.

PUBLICITATE

Cetățenii sunt abandonați în fața valului de companii care vor să exploateze bogățiile subsolului în cel mai iresponsabil mod. Turismul și agricultura vor fi distruse prin otrăvirea apei, pamântului și aerului. Agricultorii vor fi primii afectați, apoi micii întreprinzatori și încet, încet întreaga țară” – se arata intr-un comunicat al asociatiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ