Duminica, 10 mai, incepand cu ora 10, la Slanic Moldova, in zona Cascada, este programata proba superspeciala a Trofeului Dacii Liberi.

Etapa superspeciala de Trial este un show spectaculos om/masina. Pe un traseu de 2 kilometri spectatorii vor vedea peste ce obstacole extreme pot trece masinile inscrise si cat de abili sunt copilotii cand vine vorba de trolieri.

Concursul Trofeul Dacii Liberi se va incheia cu festivitatea de premiere. Vor fi premiate cele mai bune 3 echipaje de la fiecare clasa. In plus, toti cei care au izbutit sa invinga traseele Nemirei vor primi o Diploma de participare.

In plus, toti cei care au izbutit sa invinga traseele Nemirei vor primi o Diploma de participare.

Desfasurata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Comisiei Nationale de Offroad din Romania, prima etapa din Campionatul National de Offroad din Romania, Trofeul Dacii Liberi, este organizata de Club Offroad Vaslui si Club Offroad Dacii Liberi Bacau si deschide sezonul competitional romanesc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ