Prima duminica din aprilie aduce noi bucurii iubitorilor de teatru. Scena mare a Teatrului Municipal Bacovia va gazdui doua productii cu titlul de recomandare. Mai intâi, pentru cei mici, de la ora 11.00, actorii de la sectiunea animatie vor juca in renumita poveste „Cei trei purcelusi”, o dramatizare de Andreea Raducan in regia lui Gheorghe Balint. Papusile vor prinde viata, fiind mânuite si interpretate cu iscusinta de actorii: Andreea Sandu, Adina Iftimie, Tiberiu Gabor-Bitere, Alina Neagu, Marian Puiu Gheorghiu si Ion Cosa. Publicul larg este asteptat de la ora 19.00 la spectacolul „Vârciorova. Carantina” in regia lui Alexandru Dabija. Pentru cei care nu stiu nimic despre aceasta piesa, o sa citam prezentarea de afis: „O prostie mare cu cântece ragusite si coruri zbierate, de Matei Millo si Vasile Alecsandri, prelucrata si mai prosteste de Catalin Stefanescu, cu ajutorul substantial al lui Doru Mares”. Piesa ii are in distributie pe actorii: Firuta Apetrei, Eliza Noemi Judeu, Simona Nica, Florina Gazdaru, Alina Simionescu, Daniela Vrinceanu, Corina Goranda, Adelaida Perjoiu, Bogdan Buzdugan, Matei Bogdan, Stefan Alexiu, Dumitru Rusu si Stefan Ionescu. Muzica si versurile sunt semnate de Ada Milea.
„Ada Milea este un fenomen, ca sa nu spun un geniu muzical. Ada reuseste in câteva versuri si câteva strofe de cântec sa transmita direct, limpede, aproape aforistic ce se intâmpla cu noi, de ce suntem, cum suntem si când suntem buni si foarte buni. Transmite perfect in formule concise tot ce se intâmpla in mintea românului”, a spus regizorul Alexandru Dabija in urma colaborarii cu cântareata Ada Milea la acest spectacol.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ