Cei care au rezervata duminica pentru un spectacol de teatru, primesc noi invitatii din partea actorilor de la „Bacovia”.

De la ora 11.00, cei mici, insotiti de parinti si bunici, sunt asteptati in sala mare a municipalului bacauan la spectacolul „Regele mincinosilor”, o piesa din care, atât cei mici, cât si cei mari, pot trage multe invataminte. Regia spectacolului si scenariul sunt semnate de Gheorghe Balint, iar in rolurile principale sunt distribuiti actorii Marian Puiu Gheorghiu, Laurentiu Budau, Mihai Chihaia, Tiberiu Gabor Bitere, Ion Cosa, Adina Iftimie, Alina Neagu si Mihaela Popa.

Publicul adult este invitat de la ora 19.00, la spectacolul „Piatra din casa”, dupa Vasile Alecsandri. Distributia: Grigore Pilciu – Simona Nica, Nicu – Dumitru Rusu, Zamfira – Florina Gazdaru, Marghiolita – Daniela Vrinceanu, Leonil – Bogdan Buzdugan, Frant Birman – Stefan Ionescu, Ioana – Corina Goranda. Regia spectacolului este semnata de Firuta Apetrei.

PUBLICITATE

„«Piatra din casa» este o piesa de Alecsandri, o comedie muzicala pe versurile lui Alecsandri care se adreseaza publicului larg, pentru toate vârstele. Ce pot sa va spun, garantat, timp de o ora si ceva, cât dureaza spectacolul, cei prezenti in sala vor uita de toate grijile”, a declarat pentru cotidianul Desteptarea, Firuta Apetrei, regizorul spectacolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ