Prima editie a „Intâlnirii fiiilor satului Tescani” a avut loc acum cinci ani

Pentru al cincilea an la rând, fiii satului Tescani, din comuna Beresti Tazlau, sunt asteptati la sarbatoarea anuala dedicata lor si care se numeste „Intânirea fiilor satului”.

Evenimentul va avea loc duminica, 11 septembrie. „Va fi – am aflat de la primarul comunei, Dumitru Tulpan – o serbare câmpeneasca in Lunca Tazlaului, lânga dispensarul uman, cu un spectacol folcloric, dar si cu hora satului si, evident, cu destule gratare incinse pentru friptura si mititei, dar si cu indispensabila bere rece.

Pe scena amenajata in lunca vor urca elevi si tineri din comuna pentru un spectacol artistic, dar si o trupa de lautari, pentru hora traditionala a tescanenilor. Si va asigur ca toti cei care vor urca pe scena vor face un spectacol pe cinste”.

PUBLICITATE

Satenii din Tescani si invitatii lor din comuna Beresti Tazlau, din tot judetul si chiar de prin tara, sunt asteptati la acest eveniment incepând cu ora 16,00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Duminica la ora 16. Frumos. Sunt convins ca toți turiștii o sa fie extaziați sa afle ca duminica după amiaza se întâmplă ceva. Exact când trebuie sa plece spre casa. Frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ