Cu toții suntem iubitori de povești, le ascultăm și simțim fiori, chiar dacă nu toți dintre noi nu recunoaștem acest lucru. Dar în fața unei povești dulci chiar nu ai cum să rămâi impasibil. Cu gândul la toate dulciurile de la Dulcinella vă spunem povestea care a dus ca astăzi noi să ne bucurăm de produse de cea mai bună calitate.

„Dorim să vorbim despre povestea noastră, a celor 14 ani de activitate urmată de «lupta» continuă de a deveni mai buni”, ne-au spus cei de la Dulcinella.

Înființată în anul 2005, în Chișinău, Republica Moldova, activând pe o suprafață de producție de 70 mp și cu 10 angajați, firma a ajuns astăzi la o suprafață de 2300 mp zonă de producție, peste 250 de angajați și 27 ateliere de cofetărie artizanală proprii.

„Urmând misiunea de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim întru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a apropia oamenii și a întări valorile familiale”, au subliniat reprezentanții Dulcinella.

Pentru a întări cele enumerate mai sus a existat o strategie care a condus la o structură a atelierelor Dulcinella, după cum urmează:

• zona produselor ordinare, unde găsiți mai multe produse proprii, manual fabricate, majoritatea din ele fiind din seria rețetelor proprii gândite (ce ține de torturi) iar altă majoritate respectănd vechile rețete moldovenești (ce ține de biscuiți, plăcintă, ruladă);

• zona produselor la comandă, acel Birou de preluare a comenzilor pentru personalizarea produselor în direcția evenimentului avut, anume: nuntă, botez, zi naștere, aniversare etc. Poate fi comandată întreaga gamă de produse iar în personalizarea tortului se vor implica cei mai iscusiți cofetari;

• zona cadouri, cu seturi individuale, gata pregătite sau posibilitate de a ți-l crea individual;

• zona de mini terasă, special gândită întru degustarea produselor sau petrecerea timpului cu cei dragi.
„Crezând în ceea ce facem, am hotărât să largim granițele afacerii noastre și după hotarele țării. Astfel, la mijlocului anului 2019 am deschis un atelier de cofetărie artizanală Dulcinella in Polonia, la Varșovia, iar spre finele anului 2019, în România, deschidem un Laborator de Producție pe o suparafață de 1000 mp și cinci ateliere de cofetărie artizanală în localitățile Târgu Neamț, Piatra Neamț și Bacău”, au declarat reprezentanții Dulcinella.

În scopul realizării celor expuse mai sus, compania își stabilește ca valori fundamentale următoarele:

• disciplina în execuție – „am spus-am făcut”;
• spirit de echipă – „unul pentru toți, toți pentru unul”;
• dezvoltarea profesională și personală – „vom avansa doar împreună”.
• respectul reciproc – „respectăm și încurajăm păreri diferite”;

Motto-ul de comunicare a esenței brandului este „ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.

Cofetăriile Dulcinella în Bacău:

• str. Mărășești nr.171;
• str. Republicii nr. 3, sc D, parter;
• str. Ștefan cel Mare nr.4, sc E-F, parter.PUBLICITATE