Etapa a IV-a din liga secundă programează în acest weekend mai multe meciuri interesante, între care și întâlnirea dintre Energeticianul Petroșani și Aerostar Bacău. Cele două nou promovate se vor duela în acest meci de pe poziții diferite. Dacă echipa gazdă, pregătită de fostul internațional Cristi Dulca, a acumulat șase puncte în trei partide, Aerostar-ul lui Cristi Popovici are doar un punct în clasament.

Mai mult decât atât, de când a promovat, Energeticianul și-a întărit lotul cu jucători cu experiență, între aceștia amintindu-l pe Viorel Nicoară, jucător folosit în ediția precedentă de campionat, în Liga I, de Juventus București. Chiar și în aceste condiții, omogenitatea lotului „aviatorilor” poate fi o nucă tare în economia acestui joc. Dacă în primele jocuri elevii lui Cristi Popovici au fost timorați de faptul că joacă la alt nivel înfruntând, până acum, echipe cu nume, de această dată ar trebui să joace de la egal la egal și să încerce să dea lovitura.

„Având în vedere faptul că până acum am avut doar rezultate nefavorabile, mergem la Petroșani să obținem ceva mai mult, chiar dacă întâlnim una din echipele care are ca scop declarat promovarea în Liga I. Oricum, noi mergem să încercăm să recuperăm punctele pierdute acasă. Starea noastră de sprit este bună. Știam de la început ce ne așteaptă, că suntem într-o competiție superioară, dar suntem convinși că va veni și vremea rezultatelor bune”, a declarat pentru Deșteptarea Cristi Popovici, antrenorul Aerostar Bacău.
Partida dintre Energeticianul și Aerostar Bacău se va juca sâmbătă, de la ora 11.00.

Iată și programul celorlalte întâlniri: Metaloglobus București – Petrolul Ploiești; Luceafărul Oradea – ACS Poli Timișoara; UTA Arad – Ripensia Timișoara; Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila; CS Balotești – Daco-Getica București; Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni; Chindia Târgovişte – FC Argeș; Sportul Snagov – SSC Farul Constanța; ASU Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj.