La Scoala Gimnaziala “George Calinescu” din Onesti a avut loc  o dubla lansare de carte, ce s-a inscris ca o emotionanta intâlnire cu literatura pentru copii in prag de primavara. Sub genericul “Dulcea copilarie pe aripile poeziei”, poeta Vera Craciun din Galati a lansat volumele “Dansul fulgilor de nea” si “Auras Fluturas“.

Evenimentul  a fost organizat cu sprijinul Asociatiei “Expresia Ideii” din municipiul Onesti si s-a bucurat de o numeroasa participare nu numai a elevilor, ci si a parintilor si bunicilor  acestora. “Poeta Vera Craciun se apropie atât de frumos  de sufletele copiilor si incearca  sa deschida ochii  cititorilor pentru a vedea lumea mai frumoasa.

In volumul «Dansul fulgilor de nea» este cuprinsa si o poveste deosebita, numita «Stralucirea zapezii». O printesa prea frumoasa ce straluceste ca zapada farmeca cititorii, autoarea dând mai multe sensuri cuvântului «stralucire», unul fiind si stralucirea ochilor mamei când  priveste copii”, a declarat prof. Rodica Barabasa de la Scoala Gimnaziala “George Calinescu”.

PUBLICITATE

Elevii acestei scoli au pregatit autoarei o surpriza cu prezentarea unui buchet de poezii din cartile scrise de ea pentru copii. Fascinata de modul de organizare poeta Vera Craciun, cu o energie debordanta si cu mult entuziasm creator a bucurat pe cei prezenti la aceasta dubla lansare de carte nu numai cu lectura propriilor poeme ci si prin  crearea unei atmosfere interactive.

De la gasirea raspunsurilor la  ghicitorile frumos alcatuite la lectura versurilor “sprintare”, totul a devenit “o ora de poezie” mult indragita de catre elevi, care au fost rasplatiti cu premii in carti de catre Vera Craciun. Ea a primit titlul de Membru de onoare al Asociatiei “Expresia Ideii”, prof. Mariana Bendou, presedinta asociatiei mentionând faptul ca  “volumul de debut al autoarei Vera Craciun a fost realizat in municipiul Onesti in anul 2011”. 


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ