20 aprilie 2024
CulturăDublă lansare de carte la Biblioteca Municipală Moinești: Octav Dospinescu împărtășește experiențe...

Dublă lansare de carte la Biblioteca Municipală Moinești: Octav Dospinescu împărtășește experiențe de călătorie și umor în perioada pandemiei

Într-o atmosferă plină de entuziasm și căldură, Biblioteca Municipală ,,Prof. Constantin Lovin” Moinești a găzduit pe data de 15 martie, ora 16:00, o dublă lansare de carte susținută de talentatul autor Octav Dospinescu.

Evenimentul a fost marcat de prezentarea a două opere distincte ale autorului. În primul rând, volumul intitulat ,,Din nou la drum” își propune să împărtășească cititorilor experiențele fascinante, impresiile vii și întâmplările memorabile din călătoriile fascinante efectuate în Asia Centrală și Africa de Sud. Cartea se constituie într-o fereastră deschisă spre lumi exotice și culturi diverse, captivantă prin bogăția detaliilor și perspectivelor oferite de către autor.

În al doilea rând, cartea intitulată ,,Vaccinare prin umor” se ridică ca un antidot la vremurile tulburi și incerte, aducând o respirație de prospețime prin prisma umorului în mijlocul perioadei pandemice. Această lucrare promite să binedispună și să aducă zâmbete cititorilor, oferindu-le o pauză binemeritată în tumultul cotidian.În finalul evenimentului, organizatorii au transmis sincere mulțumiri tuturor celor prezenți, subliniind importanța sprijinului și interesului manifestat pentru evenimentele culturale desfășurate la Biblioteca Municipală ,,Prof. Constantin Lovin”. De asemenea, au fost invitați toți cei prezenți să se alăture cu aceeași căldură și entuziasm la următoarele proiecte organizate în această prestigioasă instituție culturală.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri