Joi, 1 septembrie 2016, se inaugureaza un nou retailer in Arena Mall – LC Waikiki. Acesta va avea o suprafata de 1.000 mp si va fi situat la etajul 1. In prezent, LC Waikiki opereaza un magazin in zona de est a tarii (la Iasi), astfel ca Arena Mall Bacau reprezinta a doua locatie din regiunea Moldovei pentru retailer.

Turcii de la LC Waikiki au intrat în România in 2009, iar afacerile le-au crescut continuu, cu un vârf anul trecut, când rata de crestere a veniturilor a fost de 81% la 124,1 milioane de lei, iar numarul de magazine a ajuns la 16.

Arena Mall, inaugurat de omul de afaceri Ovidiu Budeanu in 2007, are un grad de inchiriere de 100%. Centrul comercial a inregistrat in 2015 o crestere a cifrei de afaceri de 16,5% si un trafic mai ridicat cu 10%, comparativ cu anul precedent. Centrul comercial are o suprafata totala inchiriabila de 26.000 mp si cuprinde peste 100 de magazine de imbracaminte, accesorii, incaltaminte, servicii, fast-food-uri si restaurante, precum si 900 de locuri de parcare in exterior.

„Brandurile ce au intrat anul acesta in Arena Mall – Noriel Megastore, English Home, Adidas, Pepco, Pizza Hut – completeaza mixul de chiriasi al proiectului si integrarea lor in conceptul Arena Mall se aliniaza cu strategia noastra de imbunatatire permanenta a ofertei comerciale. Prin atragerea noilor chiriasi si printr-un management proactiv al centrului comercial, ne-am propus ca si in 2016 sa crestem cu 10% numarul de vizitatori si in acelasi timp cifra de afaceri a proiectului.

Echipa DTZ a identificat retaileri noi care completeaza foarte bine lista de chiriasi ai proiectului, desi este un mall matur, cu un mix comercial foarte bun”, a declarat Ovidiu Budeanu, proprietarul Arena Mall.

Centrul comercial atrage vizitatori atât din Bacau cât si din orasele vecine aflate la o distanta de 45 de minute de mers cu masina (Piatra Neamt, Roman si Adjud), dar si vizitatori care tranziteaza drumurile europene E 85, E574 si alte drumuri nationale.

DTZ Echinox este unul dintre cei mai mari si specializati consultanti imobiliari pe zona de centre comerciale la nivel local, segment pe care mai activeaza nume precum Colliers, JLL, CBRE sau Knight Frank. In 2015, departamentul de retail al DTZ a intermediat inchirierea unor spatii comerciale cu o suprafata inchiriabila de peste 15.000 mp, colaborând cu majoritatea retailerilor de fashion activi in piata locala.

Mai mult, DTZ a fost agent co-exclusiv pentru inchirierea spatiilor din centrul comercial Mega Mall din Bucuresti, cel mai mare proiect de retail finalizat in 2015, cu un grad de inchiriere la momentul deschiderii de 97%. Dintre tranzactiile intermediate de DTZ la Mega Mall amintim: Carrefour, Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer, Mango, LC Waikiki, Flanco, Tommy Hilfiger sau Denim.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ