Aproximativ 150 de copii care participa in aceasta perioada la programul „Vara impreuna”, activitate cultural recreativa specifica copiilor, derulat de Parohia „Sf. Nicolae” din Bacau, au marcat miercuri unul dintre cele mai atractive momente din program.

Ziua a inceput in mod obisnuit, cu imnul programului, cu bansuri (dansuri specifice, n.r.) si cu o piesa de teatru jucata de cei mici care a respectat tematica din ziua de miercuri, respectiv „intelepciunea”, dupa care, de la ora 10.00, tinerii participanti s-au imbarcat in trei autobuze puse la dispozitie de SC Transport Public SA Bacau cu destinatia Valea Seaca de unde s-a plecat in drumetia propriu-zisa.

„Motivatia principala este aceea ca, copiii petrec foarte mult cu calculatoarele si telefoanele, iar noi ne-am propus sa petrecem timpul impreuna in natura”, a precizat pr. Paul Caliman, vicar la parohia „Sf. Nicolae” Bacau, responsabil de proiect. Ajunsi intr-o poienita din padure, participantii s-au asezat la un picnic, dupa care au organizat o serie de jocuri si concursuri.

PUBLICITATE

Au mai avut loc si o serie de repetitii pentru spectacolul de final al programului, care se va desfasura sâmbata seara, dupa liturgia de la ora 18.00, la subsolul Bisericii romano-catolice „Sf. Petru si Paul” din centrul orasului.

Pâna atunci insa, participantii in programul „Vara impreuna” vor mai avea si alte momente interesante, intre care si o vizita in studioul Radio Maria. Urmatoarea actiune asemanatoare va avea loc cu aproximativ doua saptamâni inainte de debutul noului an scolar, se va numi „Toamna impreuna” si vor putea participa copiii intre 6 si 14 ani, de orice confesiune.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ