Marti, consilierii locali se vor reuni in sedinta. Pe ordinea de zi se afla un proiect de hotarâre prin care se va lua in discutie actul prefectului prin care se vacanteaza locul ocupat de Dragos Stefan in Consiliul Local.

La 1 februarie 2016, prefectul Dorian Pocovnicu ar fi emis ordinul prin care „se constata incetarea de drept, inaintea expirarii de drept a mandatului, ca urmare a pierderii calitatii de membru al partidului politic pe al carui lista a fost ales”, se arata in decizie.

Consilierul Dragos Stefan a fost ales in 2012 pe listele Partidului Ecologist Român, dar a trecut ulterior la UNPR. Desi nu s-a consemnat oficial vreo demisie din formatiunea politica, Stefan s-a prezentat in luna ianuarie alaturi de liderii ALDE, la momentul vizitei in judetul Bacau a lui Calin Popescu Tariceanu.

PUBLICITATE

Consilierul local a anuntat atunci ca va ramâne in UNPR pâna la alegeri, dupa care va candida pe listele ALDE. Intre timp insa, „cei de la UNPR mi-au retras sprijinul politic. As putea contesta in instanta, dar nu mai are sens pentru câteva luni. Oricum, sunt dezamagit de lipsa de atitudine a colegilor din opozitie si in general de modul cum se face administratie in Bacau”, a comentat Dragos Stefan.

Partidului Ecologist Român va face in aceasta saptamâna trei nominalizari prin care sa ii inlocuiasca pe Dragos Stefan si Cristi Manolache in Consiliul Local si pe Gabriel Casaneanu in Consiliul Judetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Bravo domnule Stefan???!!!!
  Desi ai si numele de DRAGOS,, se pare ca nu ti-a priit aerul de la Ecologisti si
  ai trecut in barca lui OPREA,,,,dar vazand ca se scufunda barca fuguta la ALDE,,
  respectiv la pupa-n cur pe toti=C-tin Popescu Tariceanu->>>cel mai Liberal
  dintre toti Liberalii ???!!!!!
  Dar pute-ti face un partid NOU – dvs,sotia si copilul ,si castigati locul inapoi, caci dvs.
  aveti experienta NU este pacat de programele [e care le-ati propus???!!!

 2. Daca urmariti un pic site-ul Primariei,Dragos Stefan a fost singurul consilier care i-a facut opozitie lui Ababei si clicii pnl-iste.Singurul!Nu ii tin partea,insa nu aruncati cu noroi in unicul om care a ripostat fata de abuzurile PNL.Repet,singurul!
  Acum,ma bucur ca vom scapa de ragaliile PNL-PDL.12 ani de incompetenta si dosare penale ajung.

LĂSAȚI UN MESAJ