Europarlamentarul Dragoș Benea a anunțat că strada Salinei din Tg. Ocna, principala cale de acces pentru turiștii care doresc să ajunga la Salină, va fi gata în prima decada a lunii decembrie.

“Lucrările la drumul către salină se desfășoară în ritm susținut și, dacă vremea o va permite, acesta ar putea fi redat circulației în jurul datei de 10 decembrie, conform celor afirmate de constructor”, a anunțat Dragoș Benea.

“Pentru cei preocupați de stăruința mea pe subiectul drumului către salină, fac precizarea că înainte de a poza în indignați ar trebui să privească la muntele de sare-simbolul dintotdeauna al Bacaului ce se regăsește, firesc, pe stema județului nostru”, a mai spus dânsul.

Europarlamentarul a mai spus că Salina Tg. Ocna este poate cel mai important obiectiv turistic al județului și, din acest motiv, nu va înceta să critice administrația primarului Silochi pentru bătaia de joc din ultimii 5 ani, când drumul către salină a fost lăsat în paragină deși exista finanțare de la Guvern pentru modernizarea sa.

“Felicit constructorul și îl susțin în lupta sa cu primarul Șilochi – neobosit în a pune piedici finalizării acestui drum minuscul dar cu o importantă valoare simbolică pentru județul Bacău”, a încheiat Dragoș Benea. CP\


PUBLICITATE