Dragoș Benea (stânga) și Lucian Stanciu - Viziteu (dreapta)

După ce deputatul USR Lucian Viziteu s-a luat, pe Facebook, de europarlamentarul PSD Dragoș Benea, pe tema podului de la Onești, acesta din urmă nu s-a lăsat mai prejos, și i-a da o replică acidă pe rețeaua socială.

Acum câteva zile, deputatul de Bacău Lucian Stanciu – Viziteu a scris pe Facebook că, după ce a inaugurat lucrările podului de peste Trotuș din Onești, Benea nu mai este interesat de stadiul execuției.

“Așa respectă PSD poporul român, aruncă firimituri înaintea alegerilor și după ce se văd cu sacii în căruță, nu se mai uită înapoi. Sunteți o rușine pentru băcăuani, domnule Benea! La fel ca primarul Necula, trimis recent în judecată! Nimic bun nu ați adus județului nostru, degeaba v-au trimis românii în cele mai importante instituții. Vă urmăriți doar propriul interes!”, a scris Viziteu, care a ajuns în atenția opiniei publice pentru lauda permanentă a serviciilor secrete și pentru modul în care a încercat sa blocheze activitatea Parlamentului propunând 6500 de amendamente la regulamentul Camerei Deputaților prin schimbarea unor virgule sau a unor cuvinte între ele.

Ca să nu rămână mai prejos, europarlamentarul Dragos Benea i-a scris, marți, tot pe Facebook deputatului USR.

“Complicat pentru deputatul L. Stanciu să vorbească sau să evalueze progresul lucrărilor la centura Bacăului sau la podul de la Onești. Recunoscut pentru faptul că merge cu GPS-ul prin oraș, darmite prin județ, Stanciu a ales să îngroașe rândurile corului de „casandre” de provincie care visează ca aceste proiecte să nu se finalizeze vreodată. Și unora și altora ca ei, le transmit că ambele obiective vor fi gata înainte de termen chiar dacă în hârtiile și postările voastre, indicatorii tot o sa scadă. Filmul de prost gust în care tot jucați va fi contrazis, periodic, de ritmul lucrărilor la cel mai dinamic șantier de mare infrastructură din România”, a scris Benea.

“Deocamdată, sunteți doar o gogoașă umflată, un ambalaj lipsit de conținut, criticați fără argumente, dar poate nu sunt îndepartate zilele în care veți da proba expertizei pe care o clamați (cam fără sprijin în realizările dvs. de până acum). Până o să vă treacă supărarea că un băcăuan face parte din PE, vă reamintesc că obiectivul principal al prezenței mele la Bruxelles și Strasbourg este legat de realizarea unei autostrăzi Est – Vest (noi ne-am propus și sperăm la ruta Iași – Bacău – Brașov)”, a concluzionat europarlamentarul băcăuan.