Uniunea Nationala pentru Progresul României (UNPR) a anuntat ca, in acest week-end, si-a intarit echipa.

“Renumitul medic estetician Constantin Stan s-a inscris in UNPR. Doctorul Stan se alatura, ca prim-vicepresedinte, echipei de medici de la conducerea Departamentului pentru Sanatate, formata din deputatul Camelia Bogdanici, senatorul Marin Burlea si deputatul Iulian Popescu, presedintele departamentului”, arata progresistii, intr-un comunicat de presa.

Desi bacauan la origine, “doctorul Stan nu e membru al UNPR Bacau, ci al organizatiei de Bucuresti”, a precizat Vasile Manole, presedintele filialei judetene.

PUBLICITATE

Nu e singura achizitie importanta pe care a facut-o partidul condus de Gabriel Oprea. In UNPR au intrat si doi fosti mari sportivi: Ilie Nastase si Rica Raducanu, care vor coordona, din funcția de prim-vicepresedinte, activitatea Departamentului pentru Tineret si Sport, condus de Anghel Iordanescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ