Doctorul Ciprian Olinic va fi inmormantat marti, 5 iulie, la Cimitirul Central din Bacau.

Familia a anuntat ca sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus duminica seara, la Biserica Precista, din Bacau, unde se va oficia si slujba de inmormantare, marti, incepand cu ora 11.00.

Doctorul Olinic a murit sambata, 2 iulie, la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde a fost internat in coma, din cauza unei seticemii provocate de o infectie cu stafilococul auriu.

PUBLICITATE

In ciuda ingrijirilor primite, medicul nu a mai putut fi salvat.

Familia sa doreste sa multumeasca tituror celor care au fost alaturi in aceasta perioada.

„Imi pare foarte rau. M-a intristat foarte tare aceasta veste cumplita. Era un medic in plina putere, un chirurg polivalent, care putea aborda chirurgia mare oricând si in orice conditii. Este o mare, mare pierdere. Un medic bun, un familist convins, un om admirabil. Am lucrat impreuna foarte bine”, ne-a declarat dr. Vasile Palade, medic chirurg, cel care, in 2007 a predat sefia Sectiei de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta chiar echipei din care facea parte si dr. Ciprian Olinic.

„Mi-e greu sa vorbesc de medicul Ciprian Olinic la timpul trecut. Sunt total ravasit. Mereu am sperat ca o sa-si revina. Ca om, era vesel mereu, plin de viata. Ne-am inteles extraordinar de bine. Un super profesionist, un adevarat lider, care a tinut mereu sus sectia pe care o conducea. Decesul dumnealui este o mare pierdere pentru spital, pentru Bacau, pentru toata lumea medicala”, ne-a spus si dr. Radu Nita, medic specialist in Chirurgie plastica si Reconstructiva.

„Dr. Ciprian Olinic era in Comisia de disciplina a spitalului. Am admirat intotdeauna la dumnealui corectitudinea cu care trata orice problema, faptul ca inainte de a lua o decizie se documenta, discuta, transa, voia sa afle toate detaliile. La dumnealui totul era clar, concis, coerent. Asta imi placea la dumnealui. Un mare om. Un om deosebit”, ne-a marturist si Gina Popovici, asistent sef la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului in care a lucrat si dr. Olinic.

„Eu lucrez pe sala de operatie. Acolo l-am si cunoscut pe domnul doctor Olinic. Un medic bun, un sef de sectie bun, un bun organizator. Am colaborat foarte bine cu dumnealui, chiar daca era pe sectia de Chirurgie. Un foarte bun profesionist, care a tinut mult la personalul din spital si care ajuta mereu atunci când era nevoie”, ne-a declarat si Adrian Jescu, brancardier in spital, pe sectia Ortopedie.

„Regret sincer disparitia prematura a domnului doctor Olinic. Impreuna cu tatal dânsului au fost chirurgi respectati ai spitalului nostru. Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau va avea mereu amprenta familiei Olinic”, ne-a declarat si asistent principal Silvia Sargu, de la Sectia de Boli Infectioase Adulti.

Doctorul Ciprian Olinic a fost medic primar de chirurgie generala si seful Sectiei de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau in ultimii opt ani, incepând cu anul 2008.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Daca medicul care opereaza poate lua infectia cu Stafilococul Auriu,,ce sa mai
    spunem de PACIENTII ,care se opereaza si habar NU au de aceasta infectie,,,se opereaza
    omul la un picior si moare la 53 de ANI???,,
    Se pare ca tot Sistemul Sanitar este INFECTAT???!!!

  2. Doamne sfinte ma rog pt el sal primesti acolo sus intre sfinti tai ca viata mia salvato si mila lui mia dat ada te rog fierbinte sal miluedti cu har.

  3. Jean . Am fost coleg de clasa cu dadi fratele dr olinic ciprian .L-am cunoscut personal si pe ciprian.Un om extraordinar.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

  4. Pomeneşte, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii şi a vieţii celei ce va să fie au adormit, părinţi şi fraţi ai noştri şi pe toţi cei care întru dreapta credinţă s-au săvârşit, şi iartă-le lor toate greşelile pe care cu cuvântul sau cu lucrul sau cu gândul le-au săvârşit şi-i aşează pe ei, Doamne, în locuri luminoase, în locuri cu verdeaţă, în locuri de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea şi unde cercetarea feţei Tale veseleşte pe toţi sfinţii Tăi cei din veac. Dăruieşte-le lor şi nouă împărăţia Ta şi împărtăşirea bunătăţilor Tale celor negrăite şi veşnice şi desfătarea vieţii Tale celei nesfârşite şi fericite. Că Tu eşti Învierea şi odihna adormiţilor robilor Tăi (Ciprian), Hristoase, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţam, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte şi Preasfântului şi Bunului şi de viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin. Cu sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ