Timp de doua zile, pe 10 si 11 august, in Bacau s-a desfasurat cea de a treia editie a Streeetball Challenge, o competitie de basket de strada cu echipe de cât trei oameni. Turneul s-a desfasurat, anul acesta, pe terenul de la Colegiul Anghel Saligny.

De fapt, improrpiu spus “turneu”, anul acesta Bacau Streetball Challenge transformându-se intr-un adevarat festival. Pe lânga meciurile propriu-zise, a avut loc si un târg de produse artizanale, o intrecere de grafitti pe zidurile liceului, demonstratii de baschet.

Organizatorii doresc sa promoveze basketul in zona Moldovei, zona care nu are in prima liga nationala nici o echipa, acest sport fiind mai putin practicat. Vom reveni cu rezultatele in editia de mâne a ziarului nostru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ