Centrul orașului a fost închis în weekend și luat cu asalt de sute de băcăuani. Pentru două zile aici a fost polul distracției într-o acțiune pusă la cale de Asociația 11even , cu sprijinul Kaufland România și pus în „scenă” cu aportul deosebit al Frndației de Sprijin Comunitar Bacău, Dechatlon, Liga Studențească Bacău și alte ONG-uri.

Festivalul „Bucurie în mișcare” a ajuns astfel la ediția a X-a și a avut un impact important după ce a lipsit băcăuanilor după o perioadă de restricțiile impuse de pandemie.Cu o dorință mult mai mare de „bucurie în mișcare”, sute de copii însoțiți de părinți, frați sau părinți, dar și tineri și adulți, s-au bucurat împreună de mișcare în aer liber. Organizatorii au adus la un loc și mai multe cluburi de dans, de arte marțiale, școli de voce și câte și mai câte, care împreună au oferit celor prezenți și un spectacol de neuitat cu toate aceste „forțe” 100% băcăuane.

Au mai fost organizate diferite jocuri dar și concursuri cu premii oferite de partenerii din acest proiect – „Bucurie în Mișcare”.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE