* International Best Humor Artist Award – China 2018

Caricaturistul anului 2018, întrecere organizată de FECO CHINA (Federaţia Organizaţiilor Caricaturiştilor – filiala China), la Beijing.
Competiţia a fost deschisă caricaturiştilor din întreaga lume, aceştia având de prezentat în concurs un număr minim de 100 de lucrări. Tema a fost liberă.
Printre participanţi a fost şi caricaturistul băcăuan Victor Eugen Mihai (VEM). După prima rundă de jurizare, au fost selectaţi pentru finală 30 de caricaturişti, 20 fiind din China. În final, pe 7 iulie 2019, au fost anunţaţi cei 11 câştigători ai titlului de “Caricaturistul anului 2018/ Best Humor Artist Award”. Alături de mari artişti ai liniei din Rusia, Turcia, Azerbaijan şi China, acest titlu i-a fost acordat şi lui Victor Eugen Mihai (VEM).

* The 9th China Jiaxing International Comic Biennale 2019

Bienala Internaţională de Caricatură Jiaxing din China este o expoziţie tematică, stabilită pentru fiecare ediţie. Tema anului 2019 a fost “Smart City”.
Au participat peste 300 de caricaturişti, din 50 de ţări. Pentru expoziţia care va avea loc în octombrie a.c., au fost desemnaţi câştigătorii dintre cele 180 de lucrări selectate. Între premianţi se numără şi doi artişti români, Victor Eugen Mihai (VEM) şi Constantin Pavel.