Semifinalist al Cupei ATH, de la Bucuresti, unde a fost invins cu 7-6, 4-6, 4-6 de favoritul nr. 2, Nicholas Ionel, tenismenul bacauan Bogdan Manole s-a revansat intr-un alt turneu din Circuit ul FRT rezervat categoriei 14 ani masculin.

Saptamâna aceasta, Manole a jucat ambele finale ale Cupei Conest, de la Iasi. Sportivul legitimat la SCM Bacau a câstigat turneul de simplu, dupa a trecut in ultimul act cu 7-6, 6-1 de favoritul nr. 1, Vlad Stoica si a cedat finala la dublu unde, facând pereche cu bucuresteanul Sebastian Ghergus, a fost invins cu 7-5, 6-4 de cuplul Stoica/ Chiorescu.

In alta ordine de idei, SCM Bacau va avea doi reprezentanti la turneul international F8 de la Pitesti, dotat cu premii in valoare de 10.000 dolari, care va debuta in acest weekend: Alexandru Manole si Tudor Diaconu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ