18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareDouă fetițe în comă după ce mama lor le-a spălat pe cap...

Două fetițe în comă după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță necunoscută

Două fetițe în vârstă de 3 și 4 ani au fost transportate în stare gravă la Spitalul pentru Copii “Sf. Maria” din Iași cu elicopterul SMURD, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluție necunoscută. Coordonatorul SMURD Iași, prof.dr Diana Cimpoeșu, a confirmat că una dintre fetițe se află în comă, iar cealaltă a fost supusă manevrelor de resuscitare.

Evenimentul tragic a fost sesizat prin apel la numărul de urgență 112 de către o femeie, mama celor două minore, care a relatat că a utilizat o substanță care le-a cauzat leziuni fetițelor în timpul spălării capului.

Ambulanțele au preluat imediat copiii pentru a li se acorda îngrijiri medicale de urgență, iar ulterior, acestea au fost transferate la spital cu elicopterul SMURD.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au confirmat că au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare. Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos se ocupă de caz, iar autoritățile sunt hotărâte să afle cauzele și responsabilitățile legate de această tragedie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri