Două femei, bănuite ca ar fi sustras, dintr-o societate comercială, cablu telefonic în valoare de 2 500 de lei, au fost depistate de polițiști în urma unei acțiuni. Cele două persoane au fost reținute și vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat, la data de 28 ianuarie, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe zona de competență teritorială, două persoane de sex feminin de 36 și 39 de ani, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit din cercetări că în perioada 18- 23 decembrie 2015, pe timp de noapte, cele două femei ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui depozit din Bacău și ar fi sustras cablu telefonic, în valoare totală de aproximativ 2 500 de lei.

Faţă de cele două persoane s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parcherului de pe Lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ce naiba sa faci cu cablu telefonic cand toata lumea are telefon mobil? Poate doar sa il vanda ca sarma de intins rufe, altfel nu imi explic pentru ce l-au furat…

  2. Cum ce sa faca cu acel cablu ??? Simplu, se arde invelisul iar miezul fie aluminiu sau cupru se vinde la centrele de colectare a fierului vechi. In fostul parc CFR se ard tone de cablu fara ca cineva sa ia atitudine cu toate ca s-au facut sesizarii….

  3. Nu doua femei au furat cablul, ci DOUA TIGANCI. Va rog sa scrieti corect. In legatura cu arderea cablurilor, acestea nu se ard numai in fostul parc CFR, ci si in cartierele unde locuiesc tiganoi. Problema mare este ca politia locala, impreuna cu Primarele, stiu de toate acestea, dar nu intervin pentru ca…tiganii sunt electori buni, care voteaza cu cine tine cu ei (nu conteaza si de cate ori). Domnul primar ales (infractor) a promis ca va lua atitudine si va mai starpi cuiburile de tigani “afaceristi”, dar, daca s-a dovedit ca acestia sunt alegatori buni, nu a mai luat nici o masura. Apropo de locuintele tiganilor: Serviciul Taxe si Impozite ar trebui sa ne arate si noua, bacauanilor care platesc la zi taxele locale, situatia cu plata taxelor si impozitelor locale pentru detinatorii de locuinta de catre tigani. Sa stim si noi din ce este compus bugetul local; asta deoarece, la capitolul asistenta sociala, tiganii sunt pe primul loc. DOMNILOR DIN ADMINISTRATIA LOCALA, SE AUDE ?????
    PS. Pun pariu ca nu se aude, pentru ca vin….ALEGERILEEEEE!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ