Începând cu această săptămână, până pe 22 aprilie a.c., două eleve aflate în anul II de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, vor desfăşura în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Acestea au fost repartizate, pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, în structura operativă cu specific de ordine şi siguranţă publică de la nivelul municipiului Bacău, urmând ca la terminare să fie apreciate în funcţie de modul în care au executat misiunile încredinţate.

Elevele vor fi planificate în misiuni specifice şi vor fi însoţite şi îndrumate tot timpul de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ