În intervalul 19.01 – 30.01.2017, lucrătorii Poliției Locale a Municipiului Bacău au efectuat verificări, conform Planului de Acțiune pe linia respectării prevederilor Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Conform unui comunicat al municipalității băcăuane, în perioada respectivă au fost verificați 127 de operatori economici, întocmindu-se 43 de note de control. Lucrătorii Poliției Locale au întocmit, de asemenea, 18 procese verbale vizând persoane fizice, din care 16 cu amendă în cuantum de 2700 de lei, precum și 2 procese verbale vizând persoana juridică SC Maya & Mateo SRL:

– Un proces verbal cu amendă contravențională de 15.000 lei și cu sancțiunea complementară de închidere a unității SC Maya & Mateo SRL din Bdul. Unirii nr. 15 (cunoscută ca Maya Caffe)

PUBLICITATE

– Un proces verbal cu amendă contravențională de 5000 de lei pentru SC Maya & Mateo SRL din str. Milcov nr. 2 – 4 (cunoscută ca Mateo Caffe).

Conform comunicatului Primăriei Bacău, în intervalul 01.01.2016 – 31.01.2017, lucrătorii Poliției Locale a Municipiului Bacău au aplicat 596 de sancțiuni la Legea 349/2002, totalizând peste 63.400 lei. Din acestea, un număr de 321 au fost avertismente.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Este clar ca exista controale cu Dedicație la Mateo SRL . Probabil patronul nu a cotizat la bunăstarea angajaților Pol Locală Bacau! Domnilor mai intrări si in speluncile unde se câștiga bani frumoși din vânzarea la negru de băuturi si unde oamenii de duzina stau nestingherite si fumează. Acolo lucrătorii Pol Locale nu intra sa nu-si imbacseasca hainele cu mirosul de băutura ieftină, transpirație,nespălat, mucegai, tutun ordinar. Ei sunt selectivi la orice vânând zonele cu potențial ridicat de spagareala. La fel si cei de la ISU care pleacă cu plocoane si bani. Nici nu mai sti ce sa fcaci. De unde sa scoată patronii atâția bani de șpagă? Ce artificii financiare poți sa faci?Cu Hoții trebuie sa fi mai hot

  2. Si in MAYA,si in MATEO se fumeaza in nesimtire,in orice moment al zilei.Trist este ca 3 sferturi din cei care consuma alcool si fumeaza in aceste 2 locatii,sunt minori.Banii dati pe amenzi se recupereaza rapid prin nerespectarea legii cu privire la interzicerea fumatului in spatiile publice.S-avem pardon,totusi!

  3. Ce putem face cand legea ne permite??? Acești “patroni” de astfel de baruri care încurajează încălcarea legii prin vânzarea băuturilor către minori, cat si permiterea fumatului in incinta acestora, ar trebui pedepsiti cu închisoare cu executare minim 5 ani!
    Dar daca ne permite legea…”bravo lor”

LĂSAȚI UN MESAJ