11 decembrie 2023
ActualitateDouă avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Două avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Astăzi, două avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava, provocând anularea zborurilor către Dortmund și Bergamo. Potrivit informațiilor preliminare, unul dintre avioane a lovit cu aripa partea din spate a celeilalte aeronave în timpul manevrelor de rulare pe pista de decolare. Primul avion era plin cu peste 100 de pasageri, iar cel de-al doilea era gol.

Autoritățile aeroportuare au intervenit imediat și au reușit să evacueze pasagerii în siguranță. Nu s-au raportat victime sau răniți în urma incidentului, însă ambele zboruri au fost anulate. Compania Wizz Air a anunțat că va oferi pasagerilor opțiunea de a-și schimba biletele pentru alte zboruri sau de a primi o rambursare completă a costurilor.

Cauza exactă a incidentului este încă investigată de autoritățile aeronautice și aeroportuare. În acest timp, traficul aerian pe aeroportul din Suceava a fost suspendat temporar pentru a permite intervenția echipelor de salvare și pentru a permite îndepărtarea aeronavelor avariate de pe pistă.Pasagerii care au fost afectați de anularea zborurilor sunt sfătuiți să ia legătura cu compania Wizz Air pentru a-și rezerva alte zboruri sau pentru a primi rambursări complete.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri