Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea primarului Romeo Stavarache de stramutare a dosarului “Apartamentul” in care a fost condamnat, la prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Edilul a adus ca argument pentru aceasta cerere de stramutare “presiunea mediatica sub care s-a judecat acest dosar”, fapt ce ar putea influenta decizia judecatorilor. Curtea Suprema a decis stramutarea cauzei la Curtea de Apel Alba – Iulia.

Reamintim ca in acelasi dosar au mai fost condamnati, la instanta de fond, Gheorghe Muntianu, fostul sef al Serviciului administrare fond locativ si îndrumare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Bacau, la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru tentativa la abuz în serviciu, uz de fals si conflict de interese, si Gavril Pircu, fostul director executiv al Directiei Patrimoniu, la doi ani inchisoare cu suspendare, pentru tentativa la abuz in serviciu.

PUBLICITATE

Potrivit rechizitoriului, in perioada 2006-2009, lui Gheorghe Muntianu i-ar fi fost repartizata nelegal o locuinta din fondul locativ de stat în vederea închirierii si, ulterior, a cumpararii acesteia la un pret derizoriu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ