• La data de 06.11.2014, în jurul orei 13:40, participanții la traficul rutier din municipiul Bacău au sesizat polițiștii despre faptul că, pe strada Prelungirea Bradului conducătorul unui utilaj se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului, polițiștii rutieri l-au identificat pe conducătorul autovehiculului în cauză, un suceveande 46 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul avea o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

• La data de 06.11.2014, în jurul orei 22.30, pe D.C. 105 B din localitatea Păncești, polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis și afându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentrașie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Adjud, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără permis.

• La data de 06.11.2014, la ora 22.30, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Helegiu, care conducea un autoturism pe D.C. 152 din comuna Târgu Trotuș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

• Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au oprit în trafic, pe DJ 252 din localitatea Huruiești, la data de 06.11.2014, în jurul orei 19:30, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Corbasca.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 26 octombrie 2014.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul suspendat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ