Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu, la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 23.00, despre producerea unui scandal în fața unui bar din municipiul Bacău.

Din verificările efectuate polițiștii au stabilit că un bărbat de 40 de ani din Bacău, aflîndu-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns într-un bar din municipiu, unde a început să se manifeste zgomotos.

Bărbatul a fost invitat să părăsească localul, situație în care acesta a devenit recalcitrant. A încercat din nou să pătrundă în bar și a fost implicat într-o altercație cu personalul barului, adresând injurii și expresii jignitoare personalului și celor prezenți în zonă.

PUBLICITATE

Cel în cauză a fost imobilizat de către polițiști și condus la sediul Secției 2 Poliție Bacău, unde a continuat să fie agitat și să se manifeste agresiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ