Duminică, 19 februarie a.c. în jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Bacău, a observat două femei în apropierea unei biserici din municipiul Bacău, în timp ce apelau la mila cetăţenilor, folosindu-se de copiii lor minori,

Jandarmii au identificat pe L. Luminiţa de 24 ani, domiciliată in Roman, judeţul Neamţ şi pe numita F.Florina de 48 de ani, domiciliată în municipiul Bacau, care ţineau în braţe, proprii copii minori, în timp ce apelau la mila persoanelor care treceau prin zona respectivă.

Acestora le-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 215 din Codul penal (Folosirea unui minor în scop de cerşetorie), documentele şi persoanele fiind predate ulterior lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău recomandă băcăuanilor să nu încurajeze această activitate antisocială şi ilegală, oferind sume de bani sau alte bunuri acestor persoane care apelează la mila publicului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Copiii au fost pusi in grija statului ? O amenda nu rezolva nimic, femeile astea nu or sa o plateasca in veci, iar copiii aceia nenorociti vor continua sa sufere !

LĂSAȚI UN MESAJ