Ieri, la ora 15:15, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Huruieşti, judeţul Bacău, au oprit în mod regulamentar, în interiorul localitatii Prădaiş, com. Huruiesti, pe Drumul Judeţean 252, un moped ce se deplasa pe directia Prădaiş – Huruieşti.

Mopedul în cauză nu avea plăcuţă cu numărul de înregistrare / înmatriculare şi era condus de un bărbat de 43 de ani, din satul Huruieşti.

Întrucât acesta a prezentat numai cartea de identitate, s-a procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care s-a constatat că persoana în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără a avea permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ