Un succes de prestigiu a fost inregistrat, in premiera, la Gala UNITER- 2015, de Doru Mares, secretar literar al Teatrului Muncipal „Bacovia” Bacau. Luni, 25 mai, la Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti a avut loc decernarea premiilor la toate categoriile stabilite prin regulament, ceremonia fiind prezidata de Ion Caramitru, presedinte al UNITER.

La categoria „Critica teatrala” juriul a facut trei nominalizari, Claudiu Groza, Doru Mares si Ion Parhon, premiul fiind acordat cunoscutului om de teatru bacauan, Doru Mares. Alaturi de câstigator, la festivitatea de premiere au fost si Anca Sigartau, director al Teatrului „Bacovia”, si Laura Huiban, PR al teatrului bacauan.

In editiile urmatoare, vom reveni cu alte informatii de la acest eveniment.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ