Dorian Constantin Pocovnicu, consilier județean din partea PSD, și-a dat demisia din această funcție. Motivul este câștigarea concursului pentru un post de director la Regia Autonomă Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău.

„Dorian Pocovnicu va conduce Direcția de Dezvoltare și Investiții , urmând să se ocupe în special de comunicare și marketing”, a declarat Oana Chelaru, manager general al regiei. Dorian Pocovnicu a fost singurul care a candidat pentru acest post, deși concursul a fost anunțat în media și pe site-urile unor instituții, „îndeplinind toate formalitățile de publicare prevăzute de lege”, a precizat managerul Oana Chelaru.

Vacantarea mandatului de consilier județean va fi aprobată în ședința de joi a Consiliului Județean, în locul lui Dorian Pocovnicu urmând să fie validat Silviu Pravăț, supleant pe lista PSD. Dorian Pocovnicu a fost ziarist, director al unor publicații media, consilier județean, înalt funcționar public și subprefect în 2009, din nou subprefect în perioada 2012-2014, iar în următorii doi ani (din martie 2014 până în martie 2016), prefect al județului Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Acest post a fost scos la concurs?
  Cum se face ca aceleasi persoane se lipesc de functii platite gras?
  Daca avem atatea capacitati cum se face ca ne ingropam pe zi ce trece?

 2. Cum se face oare ca toti cei care lucrează ca bugetari isi doresc tot locuri caldute .
  Este curios ca penteu acest post nu au fost alti concurenti .Probabil aceste locuri sunt dorite doar de catre acest tip de oameni ….de aceea nu va ajunge nicaieri aceasta societate in care traim .

 3. Cred ca s-a concentrat foarte puternic la concursul asta..si-a pus toata competenta la bataie.
  Nu ca ar fi pesedeul recunoscator pentru sreviciile aduse cu abnegatie, de vreo 10 ani incoace, nuuuu.

LĂSAȚI UN MESAJ