Conducta a fost rupta in timpul escavarii pamântului/Foto: Ramona Ionescu

UPDATE: Apa calda curge din nou la robinetii consumatorilor de pe strada Castanilor. Cu o zi in urma, un buldoescavator a agatat una din conductele de agent termic, iar circuitul apei calde a fost intrerupt in vederea remedierii defectiunii. Programul normal de furnizare a revenit la normal in cursul dupa-amiezii de joi, iar in jurul orei 17.00 apa calda curgea din nou parametrii normali.

Stirea initiala:

Angajatii firmei Branpis care fac lucrari de modernizare a retelei de termoficare pe strada Castanilor din Bacau, au rupt conducta de apa calda care ducea agentul termic in casele locatarilor.

Nefericitul accident s-a produs miercuri dupa-amiaza, fara ca locatarii din zona sa fie instiintati cu privire la intreruperea temporara a apei calde. Liniste a fost inclusiv joi, când, se pare ca dupa o prima tentativa esuata de a cârpi ruptura, a fost inlocuit tronsonul rupt.

Avaria a fost anuntata la Thermoenergy Group SA, insa, reprezentantii societatii spun ca firma care lucreaza in zona nu trebuie sa intervina in caminele existente, ci trebuie sa faca sapaturi paralele cu vechile conducte.

La finalizarea lucrarilor, se face trecerea de pe un sistem pe celalalt, iar conductele vechi ramân ingropate. La ora 14.30, un muncitor spunea ca apa calda va reveni in cursul acestei zile, iar in punctual termic (PT) 9 se fac primele manevre de reincarcare a instalatiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bacaul nu comenteaza …. Le place asa , fara apa calda , in praf/noproi si hârtoape … E plin orasul de lepre care tin partea politicienilor . Niste mamaligi carora le plac masinile cu motoare de la 1,6 in sus , micii si berea . Vai de capul nostru . Tineretul , ori schimba toata clasa politica , prin alegerea unui independent ori un nou partid care nu are oameni patati ,daca nu ,pot sa plece unde vede cu ochii , ca aici nu au nici un viitor .

LĂSAȚI UN MESAJ