Copiii cu boli incurabile, amenintatoare de viata, au mai câstigat un prieten. E vorba despre compania “Cora”, care, dintr-o multime de dosare, a selectat pentru campania “Luna inimilor deschise” proiectul “O sansa la demnitate” al Asociatiei “Lumina”. Acesta are drept obiectiv construirea unui hospice pentru copiii care au nevoie de ingrijiri paliative.

Joi, la final de campanie, Catalin Ismana Ilisan, directorul “Cora”, a inmânat beneficiarilor cec-ul simbolizând donatiile facute de companie si de clienti. La eveniment au participat copii de la centrul de zi al “Asociatiei “Lumina” si parinti ai acestora, casierii “Cora”, care au sprijinit campania, sase voluntari ai fundatiei “Cri in the dark” din Marea Britanie, Steve Cooper, presedintele Asociatiei “Lumina”, Mihaela Dumitrache, director executiv, Mara Matei, expert comunicare, jurnalisti. “Aceasta campanie este una speciala pentru ca este o initiativa la nivel local. Bacauanii, clienti ai Cora, au facut donatii, iar Cora, ca si companie, a dat dovada de responsabilitate sociala corporatista”, a declarat Steve Cooper, apoi a adaugat, oarecum surprins: “Bacaul are inima”.

Pasi spre implinirea unui vis

PUBLICITATE

Catalin Ismana Ilisan, directorul “Cora” Bacau, a vorbit despre campania propriu-zisa, explicând ca aceasta a durat doua luni, mai si iunie, si ca s-a finalizat cu strângerea a 26.648 lei: 12.500 de lei donati de “Cora” cu titlu de sponsorizare, iar restul de catre clienti, la casele de marcat. Banii vor fi folositi pentru dotarea hospice-ului care se construieste in Bacau, pe Calea Romanului, prin proiectul “O sansa la demnitate”.

Mihaela Dumitrache, directorul Asociatiei “Lumina”, a multumit tuturor, clienti si angajati ai “Cora”, pentru implicare: “Sper sa spuneti si colegilor dumneavoastra ca un mic ajutor duce la realizarea unui mare proiect. Va multumim si va rugam sa duceti vestea mai departe pentru a duce la indeplinire acest vis.” Iar visul Asociatiei “Lumina” este, asa cum banuiti, construirea hospice-ul pentru copiii cu boli incurabile, cladirea având realizate, pâna acum, fundatia si elevatia. Evenimentul de la “Cora” s-a incheiat cu un mic spectacol prezentat de copii si voluntarii britanici.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ