Asociatia ACTIV Moinesti va organiza o intâlnire cu crescatorii de animale din comuna Zemes in cadrul careia va avea loc predarea catre beneficiari a junicilor achizitionate prin proiectul “Pro-Activ pentru dezvoltarea economico-sociala durabila”.

Evenimentul va fi realizat in parteneriat cu Asociatia crescatorilor de animale “Stejaru Zemes” si va avea loc vineri, in poiana de lânga Cantonul Silvic Pavaloaia din Dealul Balan, situata in comuna Zemes. Activitatea consta in sprijinirea directa a noua familii din Asociatia “Stejarul Zemes” cu junici de rasa, pe care acestia sa le creasca, urmând ca dupa doi ani sa doneze prima junica unor alte familii din cadrul asociatiei. In acest mod se multiplica ajutorul acordat si se mareste interesul membrilor asociatiei pentru cresterea animalelor.

Proiectul chiar asta isi propune: sa mareasca receptivitatea comunitatii fata de activitatile economice care duc la crearea de noi locuri de munca si se desfasoara in Zemeş. Realizarea acestuia este posibila datorita sprijinului financiar acordat din Fondul pentru Inovare Civica, program finantat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sustinut de Petrom si administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ