Doi tineri de 20 și 25 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cei doi sunt bănuiți că, sub pretextul ajutorului în gospodărie oferit unui bătrân de 82 de ani, ar fi imobilizat victima și ar fi sustras din locuința acestuia 230 de lei.

La data de 27 mai a.c, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 82 de ani, din Bacău, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orelor 09.30 a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că în jurul orei 9.30, la locuința bărbatului de 82 de ani s-au prezentat două persoane necunoscute, un bărbat și o femeie, care s-au oferit să-l ajute pe bărbatul de 82 de ani la curățenie. Fiind refuzaţi, bărbatul ar împins uşa pe care victima încerca să o închidă şi ambele persoane au pătruns în locuință. Bărbatul necunoscut ar fi imobilizat victima iar tânăra care îl însoțea ar fi sustras din locuință suma de 230 de lei.

PUBLICITATE

În urma investigaţiilor efectuate şi a semnalmentelor oferite de persoana vătămată, polițiștii au depistat un bărbat de 25 de ani din județul Bacău și o tânără de 20 de ani din județul Neamț, bănuiți de săvârșirea faptei.

Asupra lor a fost găsită o parte din suma sustrasă de la bărbatul de 82 de ani.

Față de cele două persoane s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ