Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au prins doi tineri care au sustras dintr-un garaj, în care au pătruns prin efracție, bunuri în valoare de 1500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 01:10, polițiștii au fost sesizați despre fatul că persoane necunoscute au pătruns într-un garaj, de pe strada Cornişa Bistriţei, din municipiul Bacău.

Polițiștii care s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului au depistat în zonă doi tineri de 21 și 25 de ani, ambii din municipiul Bacău, bănuiți de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cei doi tineri ar fi pătruns prin efracție într-un garaj de pe strada Cornișa Bistriței și ar fi sustras din interior, o bormaşina, un aparat de sudură, un flex şi alte scule, în valoare de aproximativ 1500 lei.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ