Doi tineri, bănuiți că ar fi pătruns prin efracție în casieria unei unități comerciale, de unde ar fi sustras bani și ar fi amenințat angajata societății, au fost depistați și reținuți pentru 24 de ore.

La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporuri Bacău împreună cu polițiști de investigații criminale din cadrul S.R.P.T. Iaşi au depistat, în urma cercetărilor efectuate, un minor de 17 ani și un tânăr de 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 16 mai a.c., în jurul orei 04.00,
angajata unei societăți comerciale cu profil de activitate transport persoane a încuiat casieria unității pentru a se deplasa într-un alt corp de clădire.

Din cercetări a rezultat că pe timpul absenței sale, cei doi tineri care se aflau în sala de așteptare ar fi pătruns prin efracție în casieria unității de unde ar fi sustras suma de 5000 de lei și pentru a-și asigura scăparea ar fi amenințat casiera în momentul în care acesta a revenit la locul de muncă.

Urmare a investigațiilor efectuate de polițiști, tânărul de 19 ani a fost depistat la un punct de trecere a frontierei, în timp ce încerca să părăsescă România, iar minorul de 17 ani a fost depistat în municipiul Bacău.

Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore şi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ