FOTO: Romania TV

Două persoane au murit, marți dimineață, într-un cumplit accident care a implicat autobuzul Bacău – Iași, la Lețcani.

În urma accidentului au fost implicate un TIR, un autobuz şi un microbuz, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Șoferul autobuzului, un bărbat de 55 de ani, a murit pe loc.

Au fost alte 12 victime, din care patru au fost descarcerate şi şase transportate la spital.

Un bărbat de 29 de ani aflat în stop cardiac şi în şoc hemoragic din cauza rupturii de ficat a fost adus la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă a suferit din nou un stop cardiorespirator în UPU și s-a declarat decesul.

A doua victimă din microbuz, un alt bărbat de 35 de ani, a suferit politraumatisme, şoc hemoragic cu ruptură de splină, a fost dus în sala la chirurgie pentru operaţie.

Cea de-a treia victimă, un bărbat de 43 ani, avea în momentul aducerii la UPU fractură de antebraţ şi gambă stângă.

Alte trei victime ale accidentului de marţi dimineaţa care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi sunt din autobuzul care în urma unei coliziuni cu un autotren a fost proiectat într-un microbuz.

Printre ele se află un medic la Bacău, o femeie de 35 ani, care a suferit un traumatism de coloană, traumatism toracic şi abdominal.

A fost internată în Terapie Intensivă pentru chirurgie toracică. Celelalte două victime din autobuz sunt bărbaţi. Ei au contuzii la nivelul membrelor inferioare, sunt stabili şi conştienţi şi au fost direcţionaţi la UPU de la Spitalul Militar.

 

 

 PUBLICITATE