Un adolescent de 16 ani a fost acostat de doi minori care au vrut sa-i ia banii. Pentru ca victima s-a impotrivit, cei doi l-au lovit si i-au furat fesul. Unul dintre agresori a fost retinut.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii băcăuani au fost sesizați de către o persoană din Bacău cu privire la faptul că fiul ei de 16 ani a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate a rezulatat că la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 17.15, în timp ce se deplasa pe strada Letea, minorul de 16 ani a fost acostat de alți doi minori care i-au solicitat bani.

Minorul de 16 ani s-a împotrivit, a fost lovit în zona feței și i s-a sustras fesul de pe cap, după care cei doi agresori au fugit.

În urma verificărilor efectuate, pe strada Izvoare din Bacău, polițiștii au identificat un minor de 17 ani, care avea asupra sa fesul sustras de la partea vătămată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ