Doi bărbați, bănuiți de furturi din buzunare, au fost reținuți de polițiști în urma unei acțiuni desfășurate în municipiul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale au desfășurat la data de 3 noimebrie a.c. o acțiune care a vizat prevenirea și combaterea furtutilor din buzunare, genți și poșete.

În cadrul acțiunii, în zona Pieței Centrale din municipiul Bacău polițiștii au depistat în flagrant un minor de 12 ani, în timp ce încerca să sustragă un telefon mobil din buzunarul unui bărbat.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul tentativei la infracțiunea de furt calificat.

De asemenea, în stația de autobuz Orizont, polițiștii au depistat doi bărbați de 45 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul unității de poliție, fiind bănuiți de săvârșirea unor furturi din buzunare.

Din cercetări a rezultat că cei doi bărbați, în dimineaţa zilei de 02 noiembrie a.c., ar fi sustras un portofel din geanta unui bărbat care călătorea cu un mijloc de transport în comun.

Față de bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ