Sambata, 4 iulie a.c., în jurul orei 16.00, în PTF Urziceni, jud. Satu Mare, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România doi cetățeni români: Marian A., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Vauxhall, și Andrei A., de 23 ani, la volanul unui autoturism marca Opel Vectra.

La control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul marca Opel figurează ca fiind furat din Suedia din data de 30.06.2015, iar autoturismul Vauxhall este semnalat ca fiind furat din Marea Britanie din anul 2014.

Drept urmare, cele două autoturisme în valoare de 44.300 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

PUBLICITATE

Cei doi bărbați, domiciliați pe raza județului Bacău, sunt cercetați de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt iar la final se vor lua măsurile legale ce se impun.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ