Andrei Dumitriu, fost concurent la “Burlacita” si Diana Dinu, Miss Globe Romania 2014, ambii din Bacau, vor decola catre Londra, unde vor poza pentru realizarea unbui calendar, pentru campania publicitara a unei firme de turism.

Andrei prezinta o emisiune pe Utv, o emisiune de clubbing ce se filmeaza in toate cluburile din tara cu artisti foarte cunoscuti. Lansarea sa in televiziune a fost in cadrul show-ului Burlacita, protagonista fiind Bianca Dragusanu, iar prezentator Catalin Botezatu cu care presa il aseamana foarte mult.

Diana Dinu este o bacauanca de 24 de ani. Cocheteaza de 8 ani in lumea modellingului, a facut sport de performanta in Bacau (handbal).

In luna noiembrie urmeaza sa reprezinte tara in concursul international Miss Globe, la finala din Turcia. Nu este genul de persoana care sa mizeze doar pe frumusete pentru ca este trecatoare iar de ceva timp pune bazele unei afaceri in Bucuresti si anume un magazin cu rochii.

Desi a inceput ca sportiva se pare ca nu a renuntat sa-si urmeze visul fiind atrasa foarte mult de design-ul vestimentar.

[wonderplugin_gallery id=”310″]