Doi minori de 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au stabilit că aceștia ar fi sustras bunuri, în valoare totală de aproximativ 7500 de lei, dintr-o societate comercială și dintr-un garaj.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au acționat pentru depistarea a doi minori de 17 ani, din comuna Letea Veche, bănuiți de săvârșirea unor fapte de natură penală.

Cei doi minori au fost depistați și conduși la sediul unității de poliție.

PUBLICITATE

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în luna august 2015 cei doi ar fi pătruns în punctul de lucru al unei societăți și ar fi sustras bunuri în valoare totală de 6 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în luna octombrie 2015 minorii în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un garaj de pe strada Ştefan cel Mare, din Bacău, de unde au sustras o bicicletă pliabilă, o motocoasă şi o drujbă, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1000 lei.

Pănă în prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și recuperării în totalitate a prejudiciului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ