Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au descins la data de 23.06.2014, în locuința unui bărbat din comuna Valea Seacă, unde au identificat o parte din bunurile sustrase în urma săvârșirii unei infracțiuni de furt din locuință.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bunurile găsite, două perechi de adidași, patru boxe audio pentru calculator, un telefon mobil și două acumulatoare pentru telefoane mobile, au fost sustrase de către fiul bărbatului în cauză, un tânăr de 17 ani, în perioada 04 – 09. 06. 2014, din locuința unui localnic.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii au efectuat cercetări pe raza comunei Parava unde au depistat un minor de 14 ani, din localitate, care la data de 21 iunie a.c., a pătruns prin efracție în locuința unui localnic de 71 de ani, care nu se afla la domiciliu și a sustras suma de 500 de lei, ascunsă într-o carte.

Față de cei doi minori depistați polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ