Dofteana: Pod de 2,4 de milioane de lei din bugetul local

3

Primăria Dofteana a inaugurat un pod în valoare de 2.400.000 de lei (24 de miliarde de lei vechi), construit integral din fondurile comunei. Obiectivul a fost început în mai 2016.

„Podul are o lungime de 125 de metri și face legătura între Larga și Dofteana. A fost distrus în totalitate în 2005, la inundații.

Din cauza asta, locuitorii din Larga erau obligați să ocolească opt kilometri ca să ajungă în centrul comunei, la dispensar, farmacie, primărie sau casa de cultură”, explică primarul Ioan Bujor.

PUBLICITATE

Opt km dus, opt întors. La inaugurare, alături de locuitori, au fost prezenți Theodora Șotcan, deputat, Silviu Pravăț, vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Ciprian Bucur, ministru pentru Relația cu Parlamentul în 2016 și cetățean de onoare al comunei Dofteana, consilieri, profesori, preoți și alți lideri ai comunității.

În aceeași zi a fost inaugurat și deschis circulației un drum de exploatare agricolă de trei kilometri, care a fost realizat din fonduri europene și a costat 384.000 de euro. „Acest drum va absorbi circulația atelajelor și a utilajelor agricole de pe DN 12A, având ca efect fluidizarea traficului. De azi, nu vom mai vedea căruțe, animale și tractoare pe drumul național”, a explicat, mulțumit, Ioan Bujor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Felicitari domnule Primar! In egala masura merita felicitari angajatii UAT-lui care s-au ocupat de acest important obiectiv si beneinteles constructorul. Sper ca aceasta realizare sa constituie un bun exemplu pentru municipiul Onesti care-si paseaza de ceva vreme, fara succes insa, sectoarele de drum si podul peste raul Trotus in responsabilitatea ministerului transporturilor.

  2. Cei de SUS ,uitati exemplu ,deci se poate .
    Felicitari domnului primar.
    E ditamai constructia ,altii nu fac nici 10 metri de pod intr-un an ,ba nu au fonduri ,ba se impiedica de cine stie ce lege ,autorizatii si alte hârtoage ..
    Distribuiti pe facebook sa vada toata tara un primar cu ambitie mare si sa fie luat drept exemplu. Si asta la nivel de comuna , bine ar fi unu ca dansul si la conducerea celor de la drumuri poate vom vedea si noi autostrazi ….

LĂSAȚI UN MESAJ