Fermierii care sunt interesati sa primeasca subventii de la stat fara a fi penalizati este bine sa se grabeasca la centrele APIA din tot judetul.

Si asta pâna la termenul limita de 15 iunie 2015. „Centrul judetean APIA Bacau informeaza fermierii ca programul de lucru cu publicul, la centrele locale si centrul judetean, este prelungit si in zilele de sâmbata si duminica.

Astfel, fermierii cu suprafete sub 50 hectare se pot prezenta la centrul local APIA arondat, iar cei cu peste 50 hectare se pot prezenta la centrul judetean APIA”, au subliniat reprezentantii APIA Bacau. Institutia va prelua cereri unice de plata si dupa data de 15 iunie 2015, insa cu cu penalitati de 1% pentru fiecare zi de intârziere.

PUBLICITATE

Pâna in prezent, in judetul Bacau, au fost depuse 15.535 cereri unice de plata cu o suprafata de 62.524 hectare. Sunt deschise 19.150 cereri cu o suprafata digitizata de 51.000 hectare. In anul 2014, au fost depuse 23.912 cereri de plata cu o suprafata de 146.021 hectare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ