Nu este vorba de institutia care a speriat clasa politica in ultimii ani, ci de trei bacauani care au participat la sedinta de consiliu de vineri, purtând tricouri care avea inscriptionate cele trei litere atribuite Directiei Nationale Anticoruptie -DNA.

Claudiu Dorneanu a dorit astfel sa atraga atentia asupra mai multor probleme care ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti bacauanii.

„Faptul ca s-a pierdut finantarea europeana pe mai multe proiecte care vor fi acum platite din banii nostri. Cred totodata ca se pregatesc sume care sa fie alocate pe legea finantarilor nerambursabile pentru tineret ca un paravan pentru actiuni de campanie electorala. Vreau sa le reamintesc consilierilor ca nu vor scapa de un control, pentru ca in timp si-au rezolvat problemele lor, nu ale noastre”, a spus acesta. N-a fost singur la protest, ci insotit de fiul sau Stefan de 9 ani si o prietena, Alexandra Vranceanu.

Bacauanul a precizat ca demersul sau este unul civic, dar ca este totodata simpatizant al formatiunii M10.

La ultimele sedinte de consiliu au inceput sa participe mai multi bacauani. Printre acestia se numara si tinerii de la organizatia RYMD care sunt in sala sedinta de sedinta.

De altfel, intrunirile sunt publice pentru toti cei care doresc sa asiste. Pentru a lua cuvântul, bacauanii trebuie sa se inscrie pe lista de invitati si sa anunte acest lucru.PUBLICITATE